iDeal

Heb jij een rekening lopen bij een Nederlandse bank en maak je gebruik van internetbankieren? Dan is iDeal de perfecte oplossing voor het betalen van online bestellingen.

Met iDeal betaal je gemakkelijk en snel online met je eigen bank. Selecteer je bank en gebruik bijvoorbeeld een randomreader om jouw unieke code te generen waarmee je snel en gemakkelijk betaalt. De betaling wordt direct door ons systeem geregistreerd. Heb je de bestelling voor 16:30 geplaatst? Dan heb je het morgen* al in huis. *Met uitzondering van bestelling geplaatst op zaterdag. Deze worden dinsdag bij je thuis aangeboden.

PayPal

PayPal wordt steeds vaker online gebruikt om te betalen. Ook in onze VijverXpert webshop kun je betalen met een PayPal account. Heb jij een PayPal account? Dan kun jij ook hiermee gemakkelijk betalen in onze VijverXpert webshop.

PayPal is een gemakkelijke manier om het invullen van bijvoorbeeld je creditcardgegevens achterwege te laten. Voeg je creditcard gemakkelijk toe aan je PayPal account en je hoeft alleen nog maar in te loggen op in onze VijverXpert webshop met je PayPal account. Snel en gemakkelijk betaald.

 

Bancontant / Mister Cash

Heb je een Belgische betaalkaart met het geel-blauwe Bancontant / Mister Cash logo? En kun je internetbankieren? Dan maak je je betaling snel en gemakkelijk in orde.

Je hebt het kaartnummer en de vervaldatum van je Bancontant / Mister Cash kaart nodig. Deze geef je in. Hierna kun je internetbankieren via je eigen bank (zorg dat je je inloggegevens bij de hand hebt). Hier controleer en bevestig je de betaling. Na bevestiging wordt de betaling meteen afgeschreven. Deze manier van betalen is snel, makkelijk én veilig.